Köszönjük Nektek!

Elmúlt a 2014-es év , ilyenkor mindenki számvetést készít az elmúlt évéről, hogy hogyan sikerült, mit tudott megvalósítani éves tervei közül. Mi is ezt szeretnénk most tenni néhány sorban, és főleg köszönetet mondani.
Az év első részében szépen csordogált a bajnokság, alapszakasz második hely, jól sikerült rájátszás, majd a felejthetetlen bajnoki cím , szomorú, de szükséges döntés ,hogy nem vállaljuk az A csoportot. Következett a nyári szünet: átigazolások, érkezők, távozok.
Ekkor változtattunk mi is a Facebook oldalunkon, igyekeztünk új látásmódokat alkalmazni, mivel a bajnoki címünk után nagyot nőtt az érdeklődés utánunk, és azzal a nem titkolt szándékkal ,hogy közösségi oldalunkkal próbáljunk új nézőket lecsalni mérkőzéseinkre és meglévő szurkolóinkat még jobban kiszolgálni ezen a csatornán is. Közben új formával és arculattal megérkezett honlapunk is, amit az USA-n keresztül Svédországon át, még Oroszországból is megtekintettek.
Felkészülés, összecsiszolódás majd egy hosszú veretlenségi széria, majdnem kitartva az év végéig, ám az utolsó meccs felejtette a vereség fájó emlékét.
A csapat gerince már 6-7 éve együtt játszik. Eddig is szépszámú közönségünk volt, de a tavalyi évben változott valami. Ahogy közeledtünk a bajnoki cím felé, egyre többen kezdtek járni meccseinkre. Aztán a döntő első meccsére odáig jutottunk, hogy „nézőcsúcsról” beszélgettünk. A csapat is érezte, hogy sokan állnak mellettük, aztán a budapesti, második meccsen már majdnem annyian szurkoltak idegenben nekünk, mint hazai pályán. És következett a bonyhádi sporttörténelmi pillanat, amit a több A-csoportos meccsen is részt vevő bonyhádi játékos is úgy élt meg, hogy ez már igen, ezekért a szurkolókért érdemes küzdeni. Emlékezetes volt, hogy mindenhol emberek voltak, ahol csak lehettek, több, mint 500-an!! Hihetetlen volt.
Az idei évben sok új arc tűnt fel a nézőtéren. Míg a tavalyi szezonig voltak meccsek, amik könnyűnek ígérkeztek, ezeken a meccseken nem mindig telt meg a lelátó. Idén még az előzetesen könnyűnek ítélt meccsekre is kilátogat akár 150 ember is, míg a keményebb rangadókra 200 feletti a csapatnak segítséget nyújtani szándékozók száma, ez az előző évekhez képest hatalmas előrelépés, amit NEKTEK köszönünk. Ezek nem nagy számok egy nagy sportklubnál, nálunk azonban hatalmasak. Azzal hogy a hét egy napján kilátogattok hozzánk, még több értelmet adtok a munkánknak, hiszen a győzelem élménye úgy az igazi ha meg tudjuk osztani veletek is.
A közösségi oldalunkon is nagy fejlődés ment végbe. Míg nyáron még csak 250 körüli követőnk volt és gondolataink, meccseredményeink 100-150 emberhez értek el, ma már ott tartunk, hogy hatszáz közeli az oldalunkat kedvelők száma és egy bejegyzésünket 1000 ember is megtekinti (sőt volt olyan cikk, amit 7000 ezren láttatok). Talán az itteni változásoknak, a viccesnek szánt képek miatt vagy a jóval bővebb meccsbeszámolók vagy meccs előzetesek miatt is tudunk előre lépni. Célunk 2015-re az, hogy minél többször tudjuk megtölteni a csarnokot, minél többször tudjuk megköszöni a csarnokot megtöltő szurkolóknak mi is tapsunkkal a buzdítást, ami ha hiszitek, ha nem sokszor tud minket átsegíteni egy-egy holtponton.
Ígérni egyet ígérhetünk, hogy megteszünk mindent a győzelemért, hogy ezzel titeket is boldoggá tudjunk tenni!

KÖSZÖNJÜK NEKTEK A 2014-ES ÉVET!

VÁRUNK TITEKET 2015-BEN IS!