Közönségszórakoztató játékkal nyert a Bonyhádi csapat!

A megszokottól eltérő időpontban vasárnap este rendeztük soron következő hazai meccsünket. Ennek ellenére a most már megszokottnak mondható 200-250 ember foglalt helyet, akik biztosan nem bántak meg egy percet sem, amit ezen az estén a városi sportcsarnokban töltöttek. Szoros első félidőt hozott a mérkőzés már 7 ponttal is vezetett az MAFC gárdája. Felrémlett a szurkolókban a tavalyi döntő mikor már 21 ponttal is vezetett az ellenfél. Szerencsére nem engedtük 7 pontnál messzebb az ellenfelet. A félidő lejártát jelző dudaszó pillanatában beeső Hegedűs 3-pontossal már 1 ponttal mi vezettünk a félidőben. Aztán magasabb sebességbe kapcsolt a BKSE. Már 10 ponttal is vezettünk, de nem tudtuk megadni a kegyelemdöfést, mindig talpra állt az ellenfél. A dudaszó újra 3-pontost köszöntött a gyűrűben ezúttal Illés dobott utolsó másodperces kosarat, amivel 8 ponttal vezettünk az utolsó felvonás előtt. A negyedik negyed aztán meghozta a megnyugtató vezetést és a győzelmet.

Legközelebb a Vasas gárdájához látogatunk március 7-én, szombaton 16.00-kor.

Kérjük, már most írjátok fel a naptárba, hűtőajtóra, tükörre, tenyeretekre,hogy a következő hazai meccsünk március 13-án, pénteken 18.00-kor lesz, amikor a Bajával játszunk, akikkel rendre nagy csatákat vívunk.

Várunk MINDENKIT!

Metal-Work Bonyhádi KSE – MAFC II. 88-70
Bonyhád: Jilling 3/3, Lukács 14/6, Illés 21/15, Hegedűs 15/3, Tömösváry 21/6. Csere: Kovács 2 , Gébert A. 2 , Fetzer 2, Baki 2, Rutkai 6,

HAJRÁ BONYHÁD!