Óriási csata győzelemmel, a háború folytatódik!

Mint ismert nehéz helyzetbe került csapatunk a budapesti első mérkőzésen. A harmadik meccs kiharcolása könnyebbnek tűnt mint ,hogy azt a meccset még itthon is játsszuk. A 17 pontos különbségű győzelem jelentette volna ,hogy kedvezőbb helyzetből várjuk a 3. meccset.

Az előjelek sem a legjobbak voltak: Lukács kiállítás miatt nem játszhatott, Tömösváry nem edzett a héten betegség miatt, Verli pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem segíthette a csapatot.

Jól kezdődött a mérkőzés a hazai csapatnak ültek a dobások 7-8 pont is volt a különbség ám a negyed végén két 3 pontossal zárkóztak egy pontra a fővárosiak. Ki kell emelni rögtön az elején a szurkolóinkat! Sokan voltak és nagyon hangosak ( ÍGY TOVÁBB) még a mérkőzést is félbeszakították a bírók, míg meg nem „szabadultak” egyik törzsszurkolónktól. A vendégek agresszív védekezése már pesten is sok gondot okozott azzal, hogy egyes helyzetekben elmaradt a várt személyi és továbbot intettek a „sporik”. Bonyhádon javult a helyzet több esetben is szankcionálták a durvaságot. Ám néhány kirívó eset, amikor két játékosunk is sérülést szenvedett nem került büntetésre Baki és Rutkai szenvedett fog és térdsérülést. A második negyedben Hegedűs tűnt megállíthatatlannak a palánkok alatt, ami 6 pontos hazai előnyt hozott.

A második félidőben a 10 pontos különbséget is átléptük Jilling remek játékának köszönhetően, de visszakapaszkodtak a vendégek. Olyannyira hogy az utolsó negyedben többször már csak egy pont előnyünk maradt. Ám a végén hatalmas csatában sikerült megnyernünk a mérkőzést és kiharcolni a 3. mérkőzést.

Köszönet a kiváló SZURKOLÓKNAK!

Mindent megteszünk , hogy jövő szombaton továbbjussunk a legjobb négybe!

Metal-Work Bonyhádi KSE – TF Budapest 73-69 (17-16, 28-23 , 14-15, 14-15)

Bonyhád:, Gébert Attila 5, Jilling László 15/12 Illés Mátés 8/6, Hegedűs Attila 11, Tömösváry Máté 16. Csere: Kovács Balázs 12/6, Baki Sándor 4, Rutkai Péter – , , Fetzer Maxi 2,

Hajrá Bonyhád!

Kép: facebook.com