Küzdelem, kiénekelt sajt, Hegedűs, hazai döntő pénteken!

Tegnap este rendezték a döntő második felvonását, az első meccsen 5 pontos hátrányt szedtek össze fiaink. 3 megoldás létezett, vereség esetén végignézzük, ahogy ünnepel a Debrecen, 4 vagy kevesebb pontos győzelem után újra utazhatunk az ország túloldalára, 5 vagy több pontos győzelem esetén viszont hazai pályán rendezhetünk a tavalyi után újra egy mindent eldöntő meccset.

Az első félidőben, mondjuk ki, gyengén játszottunk, nem érződött a csapaton, hogy vért ittak volna meccs előtt. Kihagyott dobások, eladott labdák, 7 pontos hátrány a félidőre. Aztán a második félidő elején olyat robbantott a Bonyhád, hogy még az otthon maradt debreceni szimpatizánsok is hallották. 2 perc alatt a 7 pont mínuszból 6 pont pluszra váltott az eredményjelző, amit a negyed végére még négy egységgel megtoldott a 3-400 szurkoló által hajtott Bonyhád.
A végjáték hozta az igazi drámát, ami megint sokáig emlékezetes marad … A korábbi remek játék alábbhagyott így a Debrecen visszakapaszkodott. Az áhított 5 pont környékén maradt a különbség. Aztán egy apró hiba és már csak hárommal vezettünk. Ekkor következett 12 másodperccel a vége előtt 2 debreceni dobás, amiből csak az egyik ment be. Különbség 2 pont volt. Debreceni fault oldalbedobás, 8 másodperc. Hegedűs kapta a labdát és mivel nem akadt más megoldás egy akkora palánkos hármassal robbantotta fel a csarnokot, hogy az ritkaság számba megy. 2 másodperc volt vissza, ami már csak egy gyenge kísérletre volt elég a Debrecentől.
Hatalmas ünneplés, egymás nyakába ugró játékosok és nézők, ezt újra csak az értheti, aki ott volt és átélte.

Pénteken 19.00-kor kezdődő DÖNTŐBEN várjuk továbbra is a segítséget tőletek, mert mint ez a meccs is mutatja nem lesz könnyű dolgunk!

HAJRÁ BONYHÁD!!!

11406725_1099715830044341_8782033666828877900_o