Lukács Attila visszavonult

Nem hatott a vezetők és játékosok győzködése, a bonyhádi csapatot 10 év után elhagyja a csapat triplavetője Lukács Attila és visszavonul.

Az NB1/B csoportban íródó csapattörténetének első évében érkezett paksi és dombóvári élvonalbeli szezonok után (bár előtte is játékosunk volt T-licenccel). Ahol nem is tétlenkedett, olyan mennyiségű hárompontost emelt rá a 10 év alatt, amit kevesen mondhatnak el magukról.Lukács Attila a bonyhádi legenda

Minden évben ott volt az osztály legjobb dobói között. Egészen elképesztő mennyiségű 259 B-csoportos bajnoki találkozón – 233 alkalommal kezdőként – büntette az ellenfeleket 3 pontosaival emberről, üresen, nem számított. Leírni is elképesztő, hát még rádobni milyen nehéz lehet 10 év alatt éles meccsszituációban 1622 darab hárompontost. 644 ezekből felugrasztotta a publikumot, mivel 3 ponttal gazdagodott CSAPATUNK.
Ez egy egész elképesztő 40 százalékos dobáspontosság, ami rendkívüli teljesítmény a meccsek hevében, védőkkel a nyakán. Elképesztő, mint az a 4731 pont, amit Neki köszönhetünk.Kétszeres bajnokként és Hepp-kupa győztesként búcsúzhatunk tőle.

Nem tudunk mit mondani csak annyit ,

KÖSZÖNJÜK LUKI!!!!!!
(végre rádobhat más is)

Ha meggondolod, magad visszavárunk!

KÖSZÖNJÜK!
További sok sikert , reméljük szurkolásoddal továbbra is segítesz minket!

HAJRÁ BONYHÁD!