Faragó Péter búcsúzik!

Mint, ahogy már arról értesülhettetek Faragó Péter búcsút int Bonyhádnak és a jövőben az NBI/B-s Vasas Akadémia felnőtt csapatának vezetőedzőjeként folytatja ezentúl, befejezve játékosként aktív kosárlabda pályafutását.
A következő sorokkal búcsúzik tőlünk bonyhádiaktól:

Kedves bonyhádiak!

Sportolói pályafutásom első bajnoki címe és felnőtt bronz érme is hozzátok tartozik. Mondhatom azt hogy egyik legnagyobb sikere is a csapattal kapcsolatos. Két és fél gyönyörű év után elmenni év közben nem mutatkozott jó döntésnek anno. A MAFC csapatával Nb1 A csoportból kiestünk, ti pedig bajnokok lettetek másodszorra is. Így nézve olyan döntés volt ez ami sokakban tüskét hagyott, de most már mondhatom hogy nektek egy bajnoki címhez, nekem pedig egy új érához ágyazott meg abban a pillanatban nehéz döntés. Ismét egy nehéz döntést kellett meghoznom. Szezon elején nem számoltam azzal hogy ekkora edzői feladatot szánnak nekem, boldogan jelentkeztem Fricinél játszani, nem is fordult meg a fejemben hogy máshova igazoljak, vállalva az utazást is Budapestről. Kaptam egy lehetőséget és mivel edzőként már nagyobb perspektívát látok magamban a továbbiakban, így ezt a döntést is meg kellett hoznom. Edzői feladataim mellett már nem tudok aktívan játszani, így visszavonulok. Köszönettel tartozom Nektek a szurkolásért, az emberségért, és azért hogy közösséget teremtettetek. Nem tudjátok elképzelni hogy milyen nagy dolog az hogy Bonyhádon ilyen kosárlabda van. Köszönöm Szabó Gábornak , Kiszler Ferencnek, Kovács Péternek hogy ezt lehetővé tették éveken keresztül és egyébb dolgokkal láthatatlanu isl segítik a klub játékosait. Köszönöm Morgen Frigyesnek és Rutkai Péternek aki még csapattársam is volt az “aranygenerációban” a felkészültséget és a tüzet amivel felénk fordultak. Lukács Attila, Tömösváry Máté, Jilling Laci, Panta Pista, Rutkai Peti, Hege, Horváth Bazsi, Baki Sanyi,KOvács Balázs, Gébert Attila, Fetzer Maxi, Pechár Csabi. Mi voltunk a legjobb csapat messze és érdemes volt előttetek, veletek játszani. A hangulat ami pedig a döntőben volt felejthetetlen. Darabos Péter munkáját is köszönöm, vele egyszerűsödött sok minden a klubnál és jó vezető vagy.

Személyesen is megteszem mikor lesz alkalmam, de mindent köszönök nektek és sok sikert a csapatnak és Nektek is akikért játszunk bonyhádiak!

Peti