Országos Kenguru Pécsen

A kenguru bajnokság alapszakaszának következő fordulóját ismét Pécsett rendezték meg. Csapatunk a G csoportban kapott helyet. Az elődöntők – helyosztók lebonyolítási rendszerben a második elődöntőben léptünk pályára a Kozármisleny SE “C” ellen. Gébert Attila edzőnek több játékosát is nélkülöznie kellett az influenzajárvány miatt, így 4 játékossal kevesebben indult útnak a csapat. Az újoncnak mondható kozármislenyiek nem ijedtek meg a szépszámú közönségtől, hamar kisebb előnyre tettek szert az első negyedben (12-20). Azonban a hiányzások miatt az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosaink nem estek kétségbe és egy 30-4-es negyedet produkáltak. Innentől a maradék 2 negyedben tovább növeltük az előnyt a lelkes Kozármislennyel szemben.

Következhetett a PVSK elleni döntő. Csapatunknak itt már nem volt esélye. Minden negyedet magabiztosan nyerte a PVSK és egy nagyarányú győzelmet arattak.

Gébert Attila: „Több alapemberünk is hiányzott betegség miatt, így nagyobb szerep hárult a kiegészítő játékosainkra. A lehetőségtől nem ijedtek meg, mindenki elvégezte a rá bízott feladatot. Játszottunk egy jó, lendületes első mérkőzést, míg egy küzdelmes másodikat egy sokkal jobb csapat ellen.”

2018.02.11 Pécs

Bonyhádi KSE – Kozármisleny SE “C” 76 – 33

PVSK U11 “C” – Bonyhádi KSE 99 – 12