Nem sikerült lemásolni az előző mérkőzést

Papp újra a csapat legjobbja volt, de hiába lépett mellé Tömösváry és Dorogi, az utolsó negyedben felülkerekedtek az egriek.

2019. OKTÓBER 20. | 19:00
5. FORDULÓ
BONYHÁDI KSE – EKE EGER KOK 67-74 (23-17, 19-28, 18-15, 7-14)

A kezdo5. hu összefoglalója:

A hétvége egyik meglepetése Bonyhádon született, ahol az eddig nyeretlen és ráadásul a sérült Ugi Keve nélkül utazó Eger tudott diadalmaskodni. A kulcs Máté Balázs már megszokott ponterős játéka mellett a 12 faultot kiharcoló és 31 VAL-ig jutó Papp Bendegúz jelentett, aki igazi x-faktor tudott lenni ezen a meccsen.

A tolnaiak nagyon nagy bajban vannak, mert egy osztállyal feljebbről érekezve is úgy néz ki, hogy velük nem kell számolni a rájátszásba jutásra pályázók közt, ráadásul most egy, a kisesés elől mekelülő riválistól kaptak ki hazai pályán, ami mentálisan is könnyen szétszedheti a rutinos és fiatalabb játékosok elegyéből álló Bonyhádot.

Kiemelendő teljesítmények:

Bonyhád: Papp Péter (18 pont, 8/12 mezőnyből – 21 VAL), Dorogi Gerg (14 pont, 5/7 mezőnyből, 6 lepattanó), Tömösváry Máté (10 pont, 4/8 mezőnyből, 7 lepattanó, 5 kiharcolt fault)

Eger: Máté Balázs (20 pont, 5/5 büntetőből – 5 eladott labda), Papp Bendegúz (18 pont, 10/14 büntetőből, 9 lepattanó, 5 gólpassz, 12 kiharcolt fault, 4 eladott labda – 31 VAL)

Morgen Frigyes: Tudjuk az okokat, hogy mire vezethető vissza ez a mai vereség, munka nélkül, akarásból sajnos nem tudunk meccset nyerni még az Eger ellen sem. Gratulálok az Egernek, további sok sikert kívánok.

Dr Váczi Péter: Nagyon örülünk az első győzelmünknek, pláne, hogy idegenben sikerült ezt megszerezni, mert nagyon nehéz az őszi sorsolásunk. Számunkra minden siker egy nagy dolog, jó lesz a hazafele út, és a bonyhádi csapatnak pedig sok sikert kívánok.

Képgaléria:

Legszebb jelenetek: