Kadetteink győzelme a KSC elleni edzőmeccsen

Atomerőmű KSC Szekszárd – Knipl Kft. Bonyhádi KSE U16 69-91 (18-24, 15-25, 21-19, 15-23)

Kovács Balázs, BKSE: Hosszú kihagyás után léptek a fiúk pályára, amit már nagyon vártak. Az épp induló kadett bajnokság előtt jó volt rávezetésnek a KSC-s lányok elleni edzőmeccs, amit ugyan az elvárások szerint megnyertünk, ezt mégsem jó játékunknak köszönhettük. Magassági fölényünk és egy-egy kiemelkedő egyéni teljesítmény már nem lesz elég a bajnokságban, mind támadásépítésben, mind a sokkal komolyabb védekezésmunkában előrelépésre lesz szükségünk.

Harsányi Mária, KSC: Csütörtökön itthon, a Főiskolán játszottunk edzőmeccset a Bonyhádi KSE U16-os fiú csapata ellen. A fizikálisan jóval magasabb és erősebb fiúk ellen gyengén védekeztünk, és a támadásaink is pontatlanok voltak, így a félidőben már tizennyolc ponttal vezettek. A harmadik negyedben remekül küzdöttünk, keményebben védekeztünk, és támadásaink nagy részét is kosárral tudtuk befejezni, így 21-19-re nyertük ezt a játékrészt. Az utolsóban nyolc ponttal nyertek a vendégek – elsősorban a fizikai különbség miatt, hiszen ez sok erőnket felemésztette.
Nagyon jó felkészülési meccs volt a vasárnapi Kecskemét elleni bajnokira. Gratulálunk a fiúknak és köszönjük a segítséget!