Szoros meccsen maradtunk alul

2020. NOVEMBER 27. | 18:00
10. FORDULÓ
Bonyhád Városi Sportcsarnok

ATOMERŐMŰ KSE BONYHÁD – VÁSÁRHELYI KOSÁRSULI 79-86 (18-17, 23-28, 21-30, 17-11)

Kezdő: Dorogi 20/3– Tömösváry 15 – Gébert 14/3 – Baki 12– Heimann 3/3
Csere: Somogyfoki 11/3 – Renkecz 2 – Sebestyén 2- Zsók

Morgen Frigyes : Azt gondolom elégedettek lehetünk a mai mérkőzésünkkel, de persze jobb lett volna nyerni, ha csak az eredményt tekintenénk fontosnak. Jelen helyzetünkben viszont minden elismerésem a játékosaimé! Végig küzdöttünk, végre igazán fizikálisan igyekeztünk játszani és a védekezésünk is jobban működött mint az elmúlt fordulókon. A keretünk fordulóról-fordulóra változik, ami nyilván messze van egy ideális helyzettől, de a lényeg, hogy mindenki teszi maximálisan a dolgát, és remélhetőleg, ha nem is rövid távon de belátható időn belül ez eredményességet is fog jelenteni ennek a közösségnek!

Tóth Tamás : Fizikális, kiélezett rangadót vívtunk egy utolsó percig küzdő Bonyhád ellen. Az első három negyedben erőn felül teljesítettünk, szenzációsan játszottunk. A végére picit elfogyott az erőnk, de volt tartása a társaságnak, mindig hozott valaki új impulzust a pályára.Büszke vagyok a csapatomra, mert kitette a szívét a parkettre, óriási meló van ebben a győzelemben! Sok sikert kívánok a bonyhádi csapatnak, nem sok vereségük lesz itthon!

A kezdo5.hu összefoglalója:

Igazi küzdelmes rangadó volt, mindkét csapat óriásit dolgozott ezen az összecsapáson és kitett a parkettre mindent, amit csak tudott – ebből jött ki egy szoros vásárhelyi győzelem. A Bonyhád kerete nyilván továbbra sem ideális, de a záró etapban sikerült ellenfele fölé nőnie a gárdának, addigra kicsit kifulladt az egyébként szenzációsan kosárlabdázó Vásárhely – a vendégek azonban a végén meg tudtak tartani valamennyit az előnyükből, így rendkívül értékes győzelmet arattak. Egyénileg többen is hozzátették, amit kellettek, öten-hatan is jól játszottak a Vásárhelynél, de ugyanez elmondható a Bonyhádról is – a hazaiak viszont a 4-0-s rajtjuk óta így már 0-4-et hoztak, míg a vendégek 6-2-vel ott vannak az élbolyban.

A Bonyhád legjobb dobói: Dorogi 20/3, Tömösváry 15, Gébert 14/3
A Vásárhely legjobb dobói: Molnár B. 20/3, Varga Z. 16/6, Bálint 13

Képgaléria:

Fotó: Losoncz Róbert

Legszebb jelenetek:


Az Atomerőmű KSE Bonyhád kiemelt támogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.