Tüzes mérkőzésen elért negyedik győzelem

2020. NOVEMBER 8. | 18:00
7. FORDULÓ
Bonyhád Városi Sportcsarnok

Atomerőmű KSE Bonyhád- DEAC U23 90-63 (18-20, 31-16, 32-12, 9-15)

Kezdő: Verasztó 18/3- Gébert 13/6- Dorogi 11/3- Kalmár 9- Gulyás 8/3

Csere: Tömösváry 12/3- Baki 11- Sebestyén 3- Renkecz 3- Somogyfoki 2- Heimann – Zsók –

Morgen Frigyes : Először is gratulálok a csapatomnak, nagyon örülök, hogy mindenkinek tudtam adni játéklehetőséget. Egyetlen negyedet sem játszottunk végig jól, sem támadás szempontjából, sem védekezés szempontjából, inkább csak jó periódusaink voltak, de örülünk, hogy ez is elég volt a győzelemhez. Nagyon puhák voltunk védekezésben, legfőképpen az első félidőben, ezen tudtunk javítani a harmadik negyedben. Az biztos, hogy ennél majd több kell idegenben, úgyhogy erre fogunk fókuszálni kedden.

Jesper Gustavsson : Úgy gondolom, hogy jól kezdtünk, feltüzelve léptünk a pályára, és jól játszottunk. A hazai csapat egy kifejezetten fizikális játékot játszott, kihasználták a testi fölényüket, és idősebbek is voltak nálunk. Okosan használták, hogy a játékvezetők tolerálták ezt a játékot. A sárga csapat ebbe az irányba terelte a játékot, és nem tudtunk alkalmazkodni.

A kezdo5.hu összefoglaja:

Az első negyedben még nem tűnt úgy, hogy ebből ilyen sima meccs lesz, abszolút partiban volt a DEAC, sőt, vezetni is tudott, ám a második-harmadik játékrészben fizikálisan és mindenhogyan felőrölte ellenfelét a rutinosabb Bonyhád. A hazaiak ezt a két negyedet összesen 35 ponttal nyerték meg, innentől formalitássá vált a záró etap – döntő volt az 54-39-es lepattanózás és az, hogy a DEAC alig 32%-kal dobott csak mezőnyből, így azért idegenben elég nehéz lett volna nyerni. A végeredmény meglehetősen nagyarányú bonyhádi győzelmet mutat és a tolnaiak így 4-0-val vezetik a Zöld csoport tabelláját.

A Bonyhád legjobb dobói: Verasztó 18/3, Gébert 13/6, Tömösváry 12/3
A DEAC legjobb dobói: Fábián 16, Pollák 14/3, Kiss K. 10/6

Képgaléria:

Legszebb jelenetek:


Az Atomerőmű KSE Bonyhád kiemelt támogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.