Az elsőt behúztuk a héten!

2021. FEBRUÁR 24. | 18:00
21. FORDULÓ
Bonyhád Városi Sportcsarnok

ATOMERŐMŰ KSE BONYHÁD – PÉNZÜGYŐR SE 69-56 (22-19, 14-16, 14-14, 19-7)

Kezdő: Pajor 13/6 – Dorogi 12 – Verasztó 9/3 – Gébert 7 – Tömösváry 4/3
Csere: Baki 11/3 – Heimann 5 – Somogyfoki 4 – Kalmár 4 – Renkecz – Sebestyén

Morgen Frigyes: Nem voltunk élesek a mérkőzésen – sorra kihagyott ziccerek, pocsék kinti mutató ami igen hektikus a mi játékunkban – talán az utolsó 6-7 perc értékelhető pozitívan és persze a legfontosabb, a győzelem! Gratulálok a fiúknak, fontos meccs lesz pénteken is!

Dr. Bagi Melinda:  Először is köszönjük a játékot ellenfelünknek. Sajnos azt gondolom, hogy ez a vereség teljes mértékben az én hibám, és legközelebb megpróbélok fegyelmezettebb lenni.

Képgaléria:

A teol.hu beszámolója:

Visszavágott a Pénzügyőrnek az idegenbeli vereségért az Atomerőmű KSE Bonyhád, amely 69–56-ra legyőzte ellenfelét a szerda esti összecsapáson.

A völgységiek hosszú idő, január 22. után játszhattak ismét saját csarnokukban, ami még akkor is előny, ha a koronavírus-járvány miatt továbbra is nézők nélkül kell megküzdeniük a riválisokkal.

Morgen Frigyes gárdája ezúttal rendkívül összeszedetten kosarazott, s nem mellékesen fegyelmezetten és jól is védekezett, ahogy azt a meccs előtt nyilatkozó Pajor Dávid is remélte.

A bonyhádiaknál Dorogi Gergő dupla-duplát (két kiemelt statisztikai mutatóban két számjegyű eredmény) ért el, 12 pontja mellé 13 lepattanót kapott le, de az ellenfélnél is akadt egy remek produktum, Kiss Lajos 13 ponttal és 11 lepattanóval zárt.

Legszebb jelenetek: