Egylabdás mérkőzés lett a végére

FÉRFI NB I. B ZÖLD CSOPORT- 2020/2021
2021. MÁRCIUS 24. | 18:00
24. FORDULÓ
Bonyhád Városi Sportcsarnok

ATOMERŐMŰ KSE BONYHÁD – CONOIL MOTAX KC PÁPA 84-85 (23-19, 26-23, 20-20, 15-23)

Kezdő: Dorogi 21/3 – Pupp 11 – Tömösváry 11/6 – Pajor 7/3 – Gébert 3
Csere: Verasztó 14/3 – Somogyfoki 13/3 – Baki 4 – Heimann – Sebestyén

Morgen Frigyes : Rendkívül csalódottak vagyunk, végig a kezünkben volt a mérkőzés! Szinte teljes kerettel tudtunk végre pályára lépni -ami nagy szó- és így inkább a mi akaratunk érvényesült a pályán. Voltak azonban érthetetlen rövidzárlataink, rossz döntéseink, így a Pápa visszajött a mérkőzésbe. Agresszívabb védekezésre van szükségünk, amihez nélkülözhetetlen egy határozottabb kommunikáció, de vasárnap azért utazunk Tiszaújvárosba, hogy idén a playoff-ba jussunk!

Kálmán László : Nagyon kemény és jó mérkőzés volt, amelyben mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet. A Bonyhádnak végig a kezében volt a mérkőzés, azt gondolom csak magukat hibáztathatják, hogy elvesztették ezt a meccset. Mi egy kicsit felpaprikázódtunk, és azt gondolom, hogy a játékosok nem 100%-ot hanem 200%-ot nyújtottak azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük. Ez a végén sikerült, úgyhogy elégedett vagyok, és ezzel megszereztük az 5. helyet, a Bonyhádnak pedig kívánom, hogy nyerjenek Tiszaújvárosban és jussanak be a legjobb nyolcba.

Képgaléria:

Legszebb jelenetek:

A teol.hu összefoglalója:

Drámai hajrában maradtak alul a bonyhádiak
Az Atomerőmű KSE Bonyhád hazai pályán 85–84-re kikapott a Motax-Pápa együttesétől ma este az NB I/B-s férfi kosárlabda-bajnokság Zöld csoportja 24. fordulójában. A drámai hajrát hozó összecsapáson Pupp Bence két büntetjével még 84–83-ra vezetett, és győztesnek is tűnt a találkozót végig kézben tartó Bonyhád, de aztán jött egy pápai dupla, ami a völgységiek sorozatban negyedik vereségét eredményezte. Morgen Frigyes csapatában Dorogi Gergő volt a legeredményesebb a maga 21 pontjával, Somogyfoki Szabolcs 13, Pupp Bence és Tömösváry Máté (sárgában) 11-11 ponttal zárt. A bonyhádiaknak kilenc győzelem mellett ez volt a tizennegyedik vereségük.