Junior és kadett csapatunk 2020/21-es szezonértékelője Kovács Balázstól

Ez volt az első közös szezonunk a srácokkal. Nem volt könnyű a vírushelyzet miatt, sok nehézséget okozott számunkra, de még így is szerencsésnek mondhatjuk magunkat sok csapattal ellentétben, hogy például volt hol edzenünk (bár kompromisszumal).

Junior csapatunk kissé foghíjas volt az idén, de szerencsére mindig sikerült az U16-os csapatból feltölteni a keretet a meccsnapokra. Sajnos ebben a felállásban kicsit erős volt számunkra ez a mezőny, de úgy érzem sokat tanultunk ezekből a mérkőzésekből.

Kadett csapatunkal jobb eredményt értünk el: 6 győzelem 4 vereséggel harmadikak lettünk a csoportunkban, kis szerencsével végezhettünk volna előrébb is. Sajnos a sérülések is nehezítették a dolgunkat, szinte az egész szezonban valamelyik meghatározó játékosunkat kénytelenek voltunk nélkülözni. Összeségében elégedettek lehetünk, sokat fejlődtünk az év elejéhez képest. Gratulálok a csapataimnak az egész éves teljesítményükhöz!

Külön öröm, hogy három játékosunk is lehetőséget kap jövőre az ASE U16-os csapatában. Úgy gondolom, hogy be fogják tudni bizonyitani, miért is választották ki őket.

Sok sikert nekik a továbbiakban, és természetesen elismerés jár a korábbi edzőjeiknek is! Jó pihenést kívánok mindenkinek!