Lezártuk a 2020/21-es szezont

2021. június 30-án került sor a Bonyhádi KSE utánpótlás szezonzáró vacsorájára.

Most is jutalmaztuk a legtöbbet fejlődött és a kiemelkedő szorgalmú játékosokat, akik példaként állnak a többiek elé.

Gratulálunk nekik:

Kosárpalánta – Széchenyi iskola: Pap Szilvia – edző: Benéné Kovács Edit

Kosárpalánta – Petőfi iskola: Krász Elisabeth – edző: Losoncz József

U11: Kovács Tamara – edző: Gébert Attila

U12: Kiszler Ákos – edző: dr. Ábrahám Péter

U14: Hudvágner Márton – edző: Puha Jenő

U16: Kovács Marcell – edző: Kovács Balázs

U18: Solymár Bálint – edző: Kovács Balázs

U20: Szűcs Attila – edző: Rutkai Péter

Köszönjük az edzők egész éves munkáját!

Az évzáró azonban nem csak az e szezon legjobbjairól szólt. Ahogy az idő halad, úgy lépnek korosztályt a játékosok, és ilyenkor könnyes búcsút kell venni addigi mesterüktől. Így köszönték meg az addigi munkát a felnövő serdülők, valamint az a három kadett játékos, aki nagy büszkeségünkre az Atomerőmű SE-nél folytatják kosaras pályafutásukat.

Kovács Marcell, Tolnai Gergő, és Bene Máté idestova 5, 6, illetve 7 évet töltött a BKSE színeiben. Olyan apró gyerekekként kezdték a pattogtatást, mint a mostani évzárón csücsülő kosárpalánták, akik számára remek példaképek ezek a fiúk.

Több évben kaptak elismerést szorgalmas munkájukért, és számtalan mérkőzésen vezették győzelemre aktuális csapatukat. Továbbtanulásukat Pakson folytatják, így nyugodt szívvel engejdük el őket a nívós helyi egyesülethez. Kívánunk nekik minél több fejlődést, játékpercet, és bízunk benne, pár év múlva a bonyhádi U20-as csapatot fogják erősíteni!

De nem csak fiatalokat búcsúztattuk ezen szezon végén…
Rutkai Péter a következő bajnokságban már a GYKSE kadett csapatát vezeti majd.
Nehéz szavakkal méltatni e helyi leganda érdemeit. 10 éven keresztül játékosként, aztán edzőként, másodedzőként, az U20-asok mestereként volt a Bonyhádi KSE szakmai stábjának meghatározó karaktere. Alázatos és lelkes munkája példamutató mindenki számára, melyre egyik emlékezetes példa az, amikor a 2019/20-as sérülésekkel sújtott szezonban reaktiválta magát, újra mezt húzott, és néhány remek szerepléssel segítette ki az NB1B-s felnőtt csapatunkat.
Köszönünk MINDENT!!!

Évzárónkon köszönetet mondtunk szponzorainknak is, a KNIPL Kft. az idei szezonban is támogatója volt egyesületünknek! A sok évi jó viszony reméljük, még sokáig kitart, hiszen az, hogy ennyi gyerek ülehet egy évzárón egy sikeres szezon után, hogy közel 10 bajnokságban szereplünk, az nélkülük nem valósulhatna meg. Érezzék magukénak a mi sikereinket, hiszen nem véletlenül nevezett “Knipl Kft. Bonyhádi KSE” névvel az összes csapatunk a bajnokságokban. A legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenki nevében: KÖSZÖNJÜK még egyszer!

Ezzel zárult a 2020/21-es szezon, edzői összefoglalóinkat korosztályonként olvashatjátok honlapunkon!