KÖSZÖNJÜK FRICÓ!

A szakember több, mint egy évtized után, rengeteg sikerrel a háta mögött távozik.

A változás kapcsán a leköszönő vezetőedző és Darabos Péter is nyilatkozott:

“Több mint egy évtizedet töltöttem Bonyhádon, szuper életszakasz volt rengeteg felejthetetlen élménnyel! Szeretnék köszönetet mondani Szabó Gábornak és Kovács Péternek, akik fantáziát láttak bennem és lehetőséget biztosítottak számomra, hogy a bonyhádi csapatot vezessem.
Nehéz lenne és talán nem is tudom azt a sok élményt és érzelmet összefoglalni, amit számomra ez az utazás jelentett. Nyilván voltak eredményesebb és az elmúlt években kevésbé eredményes időszakok, de összeségében mindig jellemző volt, hogy baráti, családi légkör alakult ki ebben a bonyhádi atmoszférában.
A változás és a megújulás sokszor szükséges így biztos vagyok benne, hogy a klub koncepciója alapján Jan Pavlik kollégám és barátom irányításával továbbra is jó kezekben lesz a bonyhádi kosárlabda!
A célunk nem változott, minél több fiatal játékosnak lehetőséget biztosítani és ebben a versenyrendszerben egy olyan alternatívát biztosítani, mely komoly tapasztalatokkal és rutinnal vértezi fel az akár élvonalba igyekvő játékosainkat.
Köszönöm a pozitív emberi kapcsolatokat a játékosokkal, vezetőkkel, szurkolókkal, szimpatizánsokkal!
MINDENT KÖSZÖNÖK BONYHÁD!!!
Hajrá ASE, hajrá Tolna megyei kosárlabda!!!”

-Morgen Frigyes

 

“Nehéz bármit is írni ennyi együtt töltött év után. Agilis fiatal edzőként érkeztél és Bonyhádot sikerült feltenni a magyar kosárlabda térképére és rengeteg fiatal bontakoztathatta ki szárnyait a segítségeddel Bonyhádon. Nagy sikerek és nagy csalódások is kísérték a bonyhádi pályafutásod, azonban mindig a maximumra törekedtél még akkor is, amikor a 2017/2018-as szezonban a zöld csoportra cseréltük a pirosat. Nagyon sok gondolat és érzés van, amire a hely kevés, ezért inkább a szavak helyett hát beszéljenek a címek és a sikerek, amiket a csapattal közösen sikerült elérned:

Köszönet a Hepp Kupa győzelemért – Köszönet az NBI/B bronzért – Köszönet az NBI/B ezüstért – Köszönet a 2013/2014-es évad bajnoki címéért – Köszönet a 2014/2015-ös évad bajnoki címéért – Köszönet a 2021/2022-es bennmaradásért

A privát élethez és a karrieredhez minden jót kívánunk, amit csak lehet!

MINDENT KÖSZÖNÜNK FRIGYÓ!”

-Darabos Péter