tf-bhad

Azt kaptuk amit vártunk, győzelmet!

Szombaton este a tabella 3. helyén álló TF-Budapest csapatához látogattunk. A helyszín ismét a Sport 11 Sportcentrum volt, mint megannyiszor. A mérkőzés is hasonlóképp alakult, mint ahogyan az már lenni szokott a fővárosban, egy hajtós jó védekező csapat a TF, ezt most is bizonyította.

Read More

pvsk-mw

Győzelemmel tértünk haza Pécsről!

Késő estébe nyúló mérkőzésen pótoltuk a PVSK-Kronosz Kiadó ellen elmaradt idegenbeli mérkőzésünket. Jó alaphangot nyújtott U20-as csapatunk a felnőttek előtt, ugyanis magabiztos játékkal 80-57-re diadalmaskodtak a baranyaiak felett.

Read More

csapatkép bestreklám

A bajnokesélyes is vereséggel tért haza Bonyhádról!

Ahogy már reméljük sokan értesültetek róla, pénteken a Veszprémet is megállították a fiúk. Remek mérkőzésen, hatalmas szurkolás mellett, 2 ponttal sikerült felülmúlni a nyáron “bevásároló” veszprémieket. Új igazolásunk Pavlik Jan is bemutatkozott völgységi mezben és a részére megszabott játékidőben hasznosan mozgott a pályán.

Read More

12485887_1230001723682417_4415387490681090342_o

Hatalmas csatában nyertünk a Vasas ellen!

Pénteken hosszabbításos meccsen vertük a tabella második helyén tanyázó Vasas Akadémia csapatát. Jillingék az első perctől kezdve hatalmas koncentrációval és szívvel játszottak. Remek védekezésüknek köszönhetően már 14 pont is volt a különbség a harmadik negyedben, azonban Faragó vezérletével felállt a padlóról a Vasas, és a negyedik negyed vége előtt már 3 ponttal náluk volt az […]

Read More

csapatkép bestreklám

Holnap az Oroszlány lesz az ellenfél

Holnap az Oroszlány lesz az ellenfél! A 4. fordulóban az Oroszlány csapatát látjuk vendégül. Az ismét NBI/A csoportba igyekvő és ennek érdekében sok pénzt megmozgató klub az eltelt három forduló során 2-1-es mutatóval áll. Legutóbb a Vasas csapatától szenvedtek vereséget hazai pályán. A vendég ultrák is a csapattal érkeznek, egy 30 fős kontingens buzdítja majd […]

Read More