Támogatók 2020/21

Kiemelt támogatónk: MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

A Paksi Atomerőmű biztonságos, olcsó és környezetbarát villamosenergia-termelése több mint 30 éve biztosítja Magyarország villamosenergia-szükségletének jelentős hányadát. Napjainkban az atomerőmű a hazánkban megtermelt villamos energia több mint 50 százalékát biztosítja.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. jogelődjét, a Paksi Atomerőmű Vállalatot 1976. január 1-jén hozták létre. A cég megalapítása egy új iparág megjelenését jelentette Magyarországon, az atomenergia alkalmazását villamos energia előállítására.

Az üzemidő-hosszabbítási program eredményeképpen az atomerőmű 1. és 2. blokkja további 20 évig üzemelhet, továbbra is biztosítva az energiatermelés kedvező feltételeit, a 3. blokk 2036-ig, a 4. blokk 2037-ig termelhet villamos energiát.

A 2014. január közepén bejelentett orosz-magyar kormányközi megállapodás szerint a Paksi Atomerőmű telephelyén két új, egyenként 1200 megawatt elektromos teljesítményű blokk épülhet, amelyek várhatóan a 2020-as évek végén kezdik meg az energiatermelést.

 

MVM Paksi Atomerőmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Levélcím: 7031 Paks, Pf.: 71.
Telefon: (75) 505-000​
Fax: (1) 355-1332

Facebook: www.facebook.com/paksiatomeromu/
Web: www.atomeromu.hu/

 


Bonyhád Város Önkormányzata

bonyhad-180x


Keleti Agrár Kft.

A Keleti Agrár cégcsoport több mint egy évtizede dolgozik a termelők és az inputanyag-kereskedők mind jobb kiszolgálásán, hogy minőségi, PhosAgro termékekhez jussanak versenyképes áron.

A Keleti Agrár csoport a műtrágya gyártásán kívül minden fázist kezel és kézben tart, ezért jó rálátással és hatékony kontrollal rendelkezik a műtrágya-forgalom minden szegmensében.

Elérhetőségek:
Tel: +3630 366 5593
Facebook: www.facebook.com/keletiagrar/
Web:www.keletiagrar.com/


Knipl Kft.

Több mint három évtizedes hagyománnyal rendelkező vállalkozás, melynek fő profilja a festéstechnológiai berendezések gyártása és forgalmazása.

A tervezés, gyártás bonyhádi telephelyükön történik, ahol 5500 m2-es gyártó bázis áll rendelkezésükre. Hazánkban az elsők között jelentek meg nyugati színvonalú, korszerű, környezetbarát, festéstechnológiai rendszerekkel.

Termékkörük felöleli a felületkezelés teljes vertikumát, az előkezelő berendezésektől a korszerű bevonási technológiákig, s az ezt kiegészítő anyagmozgató rendszerekig, korszerű zárt és elfolyó rendszerű szennyvízkezelő technológiákig.  A magas minőség folyamatos fenntartása érdekében a 2001. évtől a gyártás és tervezés területén egyaránt az ISO 9001-es szabvány szerint működik.

Fő profiluk:

  • Előkezelő sorok telepítése
  • KTL-ATL-berendezések gyártása
  • Korszerű szennyvízkezelő rendszerek gyártása
  • Automata porszóró kabinok, rendszerek gyártása
  • Oldószeres és vízbázisú festősorok gyártása
  • Duplafalú műanyag kabinok
  • Gáz vagy villamos energiával üzemelő beégető kemencék gyártása

Elérhetőségek:

Székhely: 1037 Budapest, Remetehegyi út 25.
Telephely: 7150 Bonyhád, Borbély utca 25.
Telefon: +36-74/550-540
Fax: +36-74/550-544
Nyitva tartás: 7:00-15:30
E-mail:  info@knipl.com
Facebook: www.facebook.com/knipl.kft/
Web: www.knipl.com/

 


Danubiana Kft.danubiana-180x

1990-ben alapították a Binderer testvérek, 1996 óta vezető poziciót tölt be a magyar borexport területén. Az alapítás célja az általuk forgalmazott magyar borok minőségének emelése. Schmidt Győző magyarországi ügyvezető irányítása mellett kezdetben folyóborok felvásárlásával, kezeltetésével, majd ezek exportálásával foglalkoztunk.
A társaság történetének jelentős állomása 1995, amikor megvásárolták a volt Gyöngyös-Domoszlói ÁG Borászati Üzemét. Már az első évben jelentős beruházásokra került sor a technológia és az irányított erjesztés fejlesztése érdekében. 1997-ben épült meg a bonyhádi szőlőfeldolgozó.
Később, 1999-ben 4 db nyomásimpulzusos vörösborerjesztő tartály vásárlásával kezdetét vette a kékszőlő feldolgozás is, mely által a magyar borokból még szélesebb kínálatot tudtunk biztosítani a nemzetközi piac számára.

A társaságnak saját ültetvénye nincs, a környező borvidékek szőlőiből készülnek a borok. Gyöngyösön a Mátrai illetve Bükk aljai borvidék, Bonyhádon pedig a Tolnai, Szekszárdi, Pécsi, Villányi illetve a Dél-Balatoni borvidék szőlőit vásárolják meg és dolgozzák fel. A reduktív technológiának köszönhetően igazán friss, üde és gyümölcsös borok készülnek, melyek főként a nemzetközi piac ízlését és igényeit elégítik ki.

Borászok:
Vikmanné Makk Viola – Bonyhád
Molnár Gábor – Gyöngyös

Elérhetőségek:
Bonyhád, Schweitzer tanya
Tel.:+36-74-451-212/
Fax: +36-74-450-424
E-mail: danubor@danubiana.hu

Gyöngyös, Karácsondi út 4.
Telefon: +36-37-313-096
Facebook: www.facebook.com/danubiana.kft/
Web: www.danubiana.hu/


Verasztó és Társa Kft.

Cégünk a Verasztó és Társa Kft, VPV Naturakert a következő termékeket kínálja eladásra: kerti fajátékok, díszkövek, kavicsok, gabionok, terméskövek, Barabás, Viastein és Friedl térkövek, térburkolatok, kutyaházak, faházak, biohort fémházak, kerti tárolók, Jován kerti grillek, díszkutak, virágládák, kaspók , Weber grillek, cölöpök, deszkák, lécek, oszlopok, árnyékolóháló, nádszövet és egyéb kerti kiegészítők. Mindezek mellett pb gáz és ipari gáz cseretelepként is működnek.

Nyitvatartás
H-P: 8-17-ig, Sz: 8-12-ig V: Zárva

Elérhetőségek:
Cím: 9700 Szombathely, Söptei u. 2010/6. hrsz
Telefon: 06-94/312-498
Mobil: 06-20/566-3600
E-mail: vpv@vpv.hu

Facebook: www.facebook.com/vpv.hu
Youtubewww.youtube.com/
Web: www.vpv.hu/hu/


Schaefer-Oesterle Kft.

A Schaefer-Oesterle Kft. a vezető autóipari beszállítók közé tartozik, azon belül is a prémium kategóriát képviselő személyautók innovatív beltéri elemeinek gyártásával foglalkozik.
Olyan luxusmárkáknak gyártanak túlnyomórészt bőrrel bevont alkatrészeket, mint a Lamborghini, a Bentley, a Mercedes. a Porsche vagy az Audi.
Palettájukon az egyedi megrendelésektől kezdve egészen a szériagyártásig szerepelnek különféle termékek. A teljesség igénye nélkül: kartámasz, napellenző, ülésháttámla borítás, kalaptartó, díszléc, küszöbborítás vagy a legújabb projektjük: a Lamborghini Urus ajtóborítása.

Elérhetőség:
Bonyhád, Dózsa Gy. u. 4-6.
Bonyhád, Ipari Park 02/79 hrsz.
+36 74 684 920

Facebook: www.facebook.com/schaferoesterle/
Web: www.schaefer-oesterle.hu/