Támogatók

Knipl Kft.

Több mint három évtizedes hagyománnyal rendelkező vállalkozás, melynek fő profilja a festéstechnológiai berendezések gyártása és forgalmazása.

A tervezés, gyártás bonyhádi telephelyükön történik, ahol 5500 m2-es gyártó bázis áll rendelkezésükre. Hazánkban az elsők között jelentek meg nyugati színvonalú, korszerű, környezetbarát, festéstechnológiai rendszerekkel.

Termékkörük felöleli a felületkezelés teljes vertikumát, az előkezelő berendezésektől a korszerű bevonási technológiákig, s az ezt kiegészítő anyagmozgató rendszerekig, korszerű zárt és elfolyó rendszerű szennyvízkezelő technológiákig.  A magas minőség folyamatos fenntartása érdekében a 2001. évtől a gyártás és tervezés területén egyaránt az ISO 9001-es szabvány szerint működik.

Fő profiluk:

 • Előkezelő sorok telepítése
 • KTL-ATL-berendezések gyártása
 • Korszerű szennyvízkezelő rendszerek gyártása
 • Automata porszóró kabinok, rendszerek gyártása
 • Oldószeres és vízbázisú festősorok gyártása
 • Duplafalú műanyag kabinok
 • Gáz vagy villamos energiával üzemelő beégető kemencék gyártása

Elérhetőségek:

Székhely: 1037 Budapest, Remetehegyi út 25.
Telephely: 7150 Bonyhád, Borbély utca 25.
Telefon: +36-74/550-540
Fax: +36-74/550-544
Nyitva tartás: 7:00-15:30
E-mail:  info@knipl.com
Facebook: https://www.facebook.com/knipl.kft/
Web: http://www.knipl.com/

 


Bonyhád Város Önkormányzata

bonyhad-180x


Danubiana Kft.danubiana-180x

1990-ben alapították a Binderer testvérek, 1996 óta vezető poziciót tölt be a magyar borexport területén. Az alapítás célja az általuk forgalmazott magyar borok minőségének emelése. Schmidt Győző magyarországi ügyvezető irányítása mellett kezdetben folyóborok felvásárlásával, kezeltetésével, majd ezek exportálásával foglalkoztunk.
A társaság történetének jelentős állomása 1995, amikor megvásárolták a volt Gyöngyös-Domoszlói ÁG Borászati Üzemét. Már az első évben jelentős beruházásokra került sor a technológia és az irányított erjesztés fejlesztése érdekében. 1997-ben épült meg a bonyhádi szőlőfeldolgozó.
Később, 1999-ben 4 db nyomásimpulzusos vörösborerjesztő tartály vásárlásával kezdetét vette a kékszőlő feldolgozás is, mely által a magyar borokból még szélesebb kínálatot tudtunk biztosítani a nemzetközi piac számára.

A társaságnak saját ültetvénye nincs, a környező borvidékek szőlőiből készülnek a borok. Gyöngyösön a Mátrai illetve Bükk aljai borvidék, Bonyhádon pedig a Tolnai, Szekszárdi, Pécsi, Villányi illetve a Dél-Balatoni borvidék szőlőit vásárolják meg és dolgozzák fel. A reduktív technológiának köszönhetően igazán friss, üde és gyümölcsös borok készülnek, melyek főként a nemzetközi piac ízlését és igényeit elégítik ki.

Borászok:
Vikmanné Makk Viola – Bonyhád
Molnár Gábor – Gyöngyös

Elérhetőségek:
Bonyhád, Schweitzer tanya
Tel.:+36-74-451-212/
Fax: +36-74-450-424
E-mail: danubor@danubiana.hu

Gyöngyös, Karácsondi út 4.
Telefon: +36-37-313-096
Facebook: https://www.facebook.com/danubiana.kft/
Web: http://danubiana.hu/


Nutri8

A sportolói életmód nem egy átlagos életmód. A sportolók aktivitása magasan az átlagos életet élők felett van. Sportolók szervezetének folyamatos maximumon való terhelése megköveteli a hatásos és minőségi táplálék kiegészítőket. A Nutri 8 a sportolókért született, hogy segítsen, támogasson a célok elérésében.

A cégcsoport több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a táplálék kiegészítők gyártásában, saját gyáruk a tavalyi évben 147 sport brandet gyártott a világ minden pontjára.

Termékekeik nagy része dopping mentes igazolással rendelkezik. A termék szortimentben szerepelnek a versenysportolók legfontosabb táplálék kiegészítői, a legmagasabb minőségben.

 • Tiszta 100% Creatine Monohydrate és Glutamin
 • BCAA Aminosav komplex italpor 3 ízben
 • Tejsavó fehérje a 3 legkedveltebb, élményt adó ízben
 • Alap vitaminok és ásványi anyagok az immunrendszer és az ízületek védelmére

Termékfejlesztő csapatuk folyamatosan azon dolgozik, hogy Nutri 8 a lehető legjobb minőségű, hatékony legyen, támogatva ezzel a sportolók fejlődését, sikereit.

Küldetésük, hogy a sportegyesületeknek, szövetségeknek iránymutatást adjanak a táplálék kiegészítők használatának fontosságáról. Cél, hogy a termékek kontrollált formában jussanak el a sportolókhoz, akik tudatosan tudják beépíteni étrendünkben a sport táplálék kiegészítőket, eredményesebb fejlődésük érdekében.

Nutri8 Sales Group Kft.
E-mail: info@nutri8.hu
Tel: +36 70 360 6006
Facebook: https://www.facebook.com/nutri8brand/
Web: http://www.nutri8.hu/

 


Keleti Agrár Kft.

A Keleti Agrár cégcsoport több mint egy évtizede dolgozik a termelők és az inputanyag-kereskedők mind jobb kiszolgálásán, hogy minőségi, PhosAgro termékekhez jussanak versenyképes áron.

A Keleti Agrár csoport a műtrágya gyártásán kívül minden fázist kezel és kézben tart, ezért jó rálátással és hatékony kontrollal rendelkezik a műtrágya-forgalom minden szegmensében.

Keleti Agrár Kft.
Tel: +3630 366 5593
Facebook: https://www.facebook.com/keletiagrar/
Web: https://keletiagrar.com/

 


Schwabor Kft.

A cég fő profilja asztalosipari termékek gyártása, és egészségmegőrző só-termékek gyártása és forgalmazása. Borsos Ernő, Borsosné Schwáb Rita alapította 2010-ben.

Termékeik egyedi keményfa bútorok, rusztikus és modern, fából készült falburkolatok széles választéka. Akár teljes falfelület burkolására, vagy csak kisebb felületek csinosítására is alkalmas. Melegséget árasztó, fából készült. Sokkal könnyebb a felrakása és a súlya is, mint kőből készült társainak.

Katalógus:  http://weblap-gyar.hu/wp-content/uploads/2017/02/falburkolatkatalogus2014.pdf

Székhely: 7696 Hidas, 094/16.
E-mail: schwaborkft@gmail.com
Web: http://www.faburkolat.eu


Holistic Trade Kft.

A Holistic Trade Kft. egy fiatal, dinamikusan fejlődő rugalmas, kereskedelmi és szolgáltató cég. Fő profilja a ruházati dekoráció. Egyedi minták, céglogók, strasszok és minden, aminek csak a képzelet szabhat határt. A csapat tagjai a maga területén komoly háttérrel rendelkező szakemberek, munkáinkat ennél fogva eredetiség és minőség jellemzi.

Grafikai és kreatív tervezésben a megrendelő igényeihez igazodva dolgoznak, legyen az kisebb megbízás vagy nagy projektek, nyomdai munka, fotó, dekoráció, csomagolás, vagy egyedi termékgyártás, egyedi ötletek, igények megvalósítása.

Cím: 7150 Bonyhád, Zrínyi u. 25. 2. ép. fsz. 2.

​Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:00

​Tel.: +36 74 450 811, +36 30 340 7102
E-mail: info@holistictrade.hu
Facebook: https://www.facebook.com/holistictrade/
Web: http://www.holistictrade.hu