Ma “eldördül” a rajtpisztoly!

Ma “eldördül” a rajtpisztoly!

Este 19:30-tól fogadjuk a Nyíregyházi Blue Sharks csapatát. A nyírségi alakulat a tavalyi évben az 5. helyen végzett a bajnokságban. A nyáron az NBI/A-ból is erősítő gárda mérlege az igazolások terén mínuszos, azonban a csapatuk valódi játékerejét csak a mérkőzés után tudjuk majd meg.
Annyi biztos, hogy akire a legjobban figyelni kell az a karmesterük Bus Iván. Egy idegenlégióssal is erősítettek Eddie Delegal személyében, valamint hazatért floridából Vida Zoltán is, aki tavaly élt egy amerikai akadémiai lehetőséggel, azonban idén ismét Magyarországon pattogtat majd.

A mi formánkról illetve a mérkőzés előtti csapathangulatról Morgen Frigyes edzőt kérdeztük:
Jól sikerült a felkészülés, a nyár folyamán történt némi vérfrissítés is a csapatnál az új igazolások révén. Bízunk benne, hogy jól fog működni a csapat hiszen a rutinos/tapasztalt játékosaink mellett nagyon jó mentalitású,energikus fiatalok szerepelnek nálunk ebben a szezonban. Nem vagyunk könnyű helyzetben, a távolságok és az idő hiánya nehezíti kicsit a dolgunkat, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy egy szerethető,küzdős bonyhádi csapat lépjen pályára minden hétvégén!
A Nyíregyháza egy fiatalabb állománnyal vág neki a bajnokságnak, atletikus jó fizikumú játékosokkal. A bajnokság megjósolhatatlan és 5-6 forduló után körvonalazódik talán melyek azok a gárdák akik kiegyensúlyozottan képesek jó teljesítményre.
Idén talán nem minket sorolnak a favorit csapatok közé de szeretnénk minden csapatnak komoly gondot okozni és megelégszünk azzal, hogy majd a bajnokság végén tartsanak bennünket a Top csapatok között számon!

A mérkőzés tehát 19:30-kor kezdődik a zombai sportcsarnokban, amire minél több szurkolót várunk. A csarnokba egy bejáraton lehet bejutni a mérkőzések idején, a parkoló felőli fönti bejáraton. Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, hiszen a beléptetésnél átvizsgálás történik!

Hajrá Bonyhád!