Így nem lehet!

2021. JANUÁR 6. | 18:00
14. FORDULÓ
Bonyhád Városi Sportcsarnok

Atomerőmű KSE Bonyhád – SMAFC  66-71 (20-15, 18-11, 14-23, 14-22)

Kezdő: Pajor 21/15 – Dorogi 17/3 – Gébert 8 – Baki 8 – Tömösváry 4
Csere: Somogyfoki 4 – Heimann 4 – Sebestyén –

Morgen Frigyes: 66 ponttal nem lehet hazai pályán mérkőzést nyerni, gratulálok a SMAFC-nak, teljesen megérdemelten győztek.

Meszlényi Róbert: Fordulatos meccs volt, mindenki vezetett, nagyon örülök, hogy a második félidőben vissza tudtunk jönni a meccsbe. Nagyon gyengén kezdtünk, a dobásaink rendre kimaradtak, hál’ Istennek a második félidőben találtunk egy kis ritmust, voltak jó befejezéseink, és úgy, tűnt, hogy a végjátékban mi maradtunk „frissebbek”, és a döntő pillanatokban jó döntésekkel tudtunk egy nagyon fontos meccset nyerni.

Képgaléria:

A teol.hu cikke:  Egy félidőn át úgy tűnt, simán nyer a Bonyhád

Elveszítette idei első bajnokiját az NB I/B-s bajnokságban szereplő Atomerőmű KSE Bonyhád, amely a SMAFC-cal szemben maradt alul hazai pályán szerdán este.

Morgen Frigyes együttese az első félidőben kézben tartotta a találkozót, és a nagyszünetre tizenkét pontos előnnyel vonulhatott. A fordulás után azonban jött a fordulat, a vendég soproniak mindkét negyedet behúzták, így győztesen távoztak a völgységi fővárosból. A völgységieknél Pajor Dávid volt a legjobb, 21 pontja mellé hat lepattanót, két asszisztot és négy kiharcolt faultot is felíratott a villanytáblára. A vendégeknél 22 ponttal, hat lepattanóval és öt gólpasszal Papp Barna volt a legjobb, Kovács Benedek és Bakk Krisztián ugyanakkor dupla duplát ért el, előbbi 14 pontja mellé 17 (!) lepattanót szedett le, utóbbi 15 pontját 11 gyűrűről lecsorgó labda megkaparintásával fejelte meg.

 

Atomerőmű KSE Bonyhád–SMAFC kosárlabda-mérkőzés