Morgen Frigyes értékelte az alapszakaszt

“Tudtuk, hogy nehéz ellenféllel találkozunk akik főleg hazai pályán nagyon eredményesek. Jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, de támadásban nem voltunk igazán hatékonyak, az 1-1 szituációkban nem tudtunk érvényesülni, súlytalannak tűntünk és ehhez még párosult egy gyenge dobóforma is. A második félidőben rengeteg rossz döntést hoztunk, sok rossz kiválasztásunk volt ami csak a 2. félidőben 16 eladott labdát eredményezett. Rendkívül csalódottak vagyuk természetesen, hogy nem mi tudtuk érvényesíteni az elképzeléseinket. Körülményesek voltunk, a labdát pedig nem járattuk kellően.
Sok nehéz helyzet volt ebben a szezonban, sokszor tudtunk 5-6 emberrel mérkőzésre kiállni és belekerültünk egy negatív spirálba, ami miatt messze nem abban a pozicióban vagyunk mint amit kitűztünk magunknak. A sport márcsak ilyen, csak a pillanat van – ott és akkor kell teljesíteni amikor lehetőség van rá. Mi sok lehetőséggel nem éltünk, azonban fantasztikus eredményeket is hozott ez a bajnokság sokszor egy maréknyi ember megfeszített teljesítményétől, ami igenis kell, hogy új lendületet adjon a rájátszásra!
Csak jó sportoló alkotja a csapatot, tudjuk a dolgunkat ezért a rájátszásban az elérhető legjobb pozicióért fogunk harcolni!”