Kosárpalánta beszámolók

 
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és AMI, “Széchenyi István Általános Iskola, 2. osztály – 1. helyezett
„Pécsre utaztunk az első Kosárpalánta programra. Hiányzó nélkül tudtunk a versenyen részt venni, aminek nagyon örültem. Mind a 12 széchenyis kis kosaras palánta nagyon motivált és lelkes volt a sor- és váltóversenyeken. Szinte az összes versenyfeladatban győztesként teljesítettünk, a dobófeladat is egész jól sikerült. Így a mai fordulót a pécsi iskolákat megelőzve megnyertük.
Gratulálok a gyerekeknek! Tovább folytatjuk a megkezdett munkát!
Hajrá Bonyhád, hajrá Széchenyi!”
-Kovács Edit, edző
 
Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium és Általános Iskola, 3. osztály – 5. helyezett
„A Pécsen rendezett kosárpalánta programon a 3.-os korcsoportban tudásuknak megfelelően, jól szerepeltünk. Több első helyezés mellett kidobós játékban is nyertünk, mégis az 5. helyen végeztünk 7 csapat közül (no comment), aki szülő ott volt az látta. Az első helyezéseket a pécsi csapatok KAPTÁK.”
-Losoncz József, edző
 
Benedek Elek Német Nemzetiségi Általános Iskola, 1. osztály – 1. helyezett
“A hétvégén Pécsen rendezték meg a kosárpalánta bajnokság első fordulóját. Az első osztályból sokan el tudtak jönni, így biztosítva volt a csapat létszám. A gyerekek ügyesek voltak és habár a verseny szoros volt, a mieink végeztek az első helyen. A jól megérdemelt hétvégi pihenés után az edzéseket folytatjuk és már készülünk a következő megmérettetésre!”
-Raáb Arnold, edző
 
Benedek Elek Német Nemzetiségi Általános Iskola, 2. osztály – 5. helyezett
„A kosárpalánta bajnokságon a második osztályból sajnos nem gyűlt össze a 8 versenyző, így csak 5-öt tudtunk elvinni. A nagyobb létszámú első csapatból egészítettük ki őket. A versenyen nagyot küzdöttek és ez most az ötödik helyre volt elég. Bízom benne, hogy a következő fordulóra már meglesz a kellő osztálylétszám, és még jobb eredményt tudunk majd elérni.”
-Raáb Arnold, edző
 
#hajraBONYHAD