Szezonbeharangozó

Üdvözlünk minden kedves régi és új SZURKOLÓNKAT a 2015-16-os bajnoki szezon indulásánál!

Péntek este megkezdi szereplését csapatunk. El lehetett volna képzelni könnyebb sorsolást is , azonban egyszer úgyis játszani kell mindenkivel.

Első mérkőzésünk idegenben lesz. vendéglátónk a Veszprémi Egyetem csapata lesz. Korábbi válogatott kosárlabdázók érkeztek a nyáron a csapatukhoz. Az új igazolásokkal játékerejüket tekintve kiemelkednek a nyugati csoportból, és már most többen toronymagas esélyeseket látnak bennük az idei bajnokságban.

A mi csapatunk jelentős átalakuláson ment keresztül. Még mindig tart az építkezés. Furcsa leírni a két „aranyos „évünk után, de nem mi vagyunk az esélyesek, ennek ellenére természetesen a győzelemért utaznak pénteken a bonyhádi legények és mindent meg fognak tenni, hogy borítsák a papírformát.

Sérültünk nincs, teljes csapattal vágunk neki a bajnokságnak ahol szeretnénk a lehető legjobb eredményt elérni újra. Csapatunk belső poszton továbbra is, ha lehet mondani irigylésre méltó helyzetben van hiszen az országos hírű Hegedűs Attila- Tömösváry Máté duó mellé csatlakozott Somogyfoki Szabolcs , aki remekül fogja pótolni erről a posztról távozó Rutkai Péter, Verli Róbert párost. Probléma esetén a két hármas posztos játékosunk Kovács Balázs és az idei szezonban eddig bombaformában játszó Baki Sándor tudja kisegíteni. A karmesteri pálca a tavaly újra csúcsformába lendülő Jilling László–nál lesz, akinek a bonyhádi utánpótlás-nevelés gyöngyszeme Attila Gébert és Maxi Fetzer lesz a segítője ebben a feladatban.A 2-es poszton érkeznek majd a fiatalok Szavai Péter, Pechár Patrik és Juhász Gellért.

Az első hazai meccsre október 16-án kerül sor. Természetesen legfőbb célunk ,hogy játékunkkal évről-évre, meccsről -meccsre több szurkolót csábítsunk ki mérkőzéseinkre.

Hajrá Bonyhád!!