Elkezdődött a Gemenc Nyuszi Kupa!

Megkezdődtek a mérkőzések a legfiatalabb korosztályú csapatok számára is. A KSC Szekszárd által rendezett Gemenci Nyuszi Kupa havonta egy alkalommal tart mini tornákat szombaton és vasárnap, biztosítva ezzel a versenyzési lehetőséget az U-11-es korosztály számára. A Széchenyi Malamut csapata a D csoportba került, ahol a Gyaxi Maxi és a Dínók együttese található még.

Benéné Kovács Edit és Gébert Attila által edzett Széchenyi Malamut az első mérkőzésükön a Gyaxi Maxi csapatával küzdött meg. A mérkőzés egyoldalúan zajlott, nagyon magabiztosan győzték le a bonyhádi fiatalok a lelkesen játszó, ám sok hibát elkövető szekszárdiakat. A második mérkőzés már nem volt ennyire sima a Dínók ellen, de végül a győzelem itt sem maradt el. A rajt tehát kiválóan sikerült a malamutos fiúknak, reméljük a folytatás is ilyen lesz!

Gemenc Nyuszi Kupa
1.Forduló
2015.10.03-04.
Szekszárd

Gyaxi Maxi – SZÉCHENYI MALAMUT 2 – 86

SZÉCHENYI MALAMUT – Dínók 34 – 13

A Mányoki Sasok szombaton játszották le mérkőzéseiket. Ők a Paksi Harcosokkal, Törpördögökkel, Tappancsokkal alkotnak egy négyest az A csoportban. Losoncz József és Halász András által irányított mányoki fiatalok mind a két mérkőzésüket elvesztették. Játékuk azonban biztató volt, így a folytatással nem lesz probléma.