U12 csapatunk 2020/21-es szezonértékelője dr. Ábrahám Pétertől

Az előző évadhoz hasonlóan ebben a szezonban is befolyásolta a koronavírus jelenléte a bajnokságot. A virus miatt több alkalommal is csak “csonka” fordulót tudtunk játszani, azonban a mi csapatunk csaknem minden mérkőzésen/fordulón részt tudott venni.

Az egész évre jellemző volt, hogy átlagosan 14-16 játékos jelent meg az edzéseken, bár az is igaz, hogy az U11-es csapat játékosaival együtt edzettünk. A csapategység és a feladatok elvégzéséhez való hozzállás példaértékű volt.

A játékosok fejlődése is tetten érhető, jóllehet az általam várt eredmények nem mindig jöttek. Több mérkőzésen is előfordult, hogy a meccs elején kicsit bátortalanul játszottunk, az üres helyzeteinket kihagytuk, ezért az ellenfél nagyobb előnyre tett szert. Szerencsére nem egy esetben sikerült a hátrányt ledolgoznunk és a mérkőzéseket újra nyílttá tudtuk tenni.

Hiányérzet azért van bennem, mert az állóképesség fejlesztése és a technikai elemek elsajátítása terén van még mit javulniuk, illetőleg pótolniuk, megtanulniuk a játékosoknak. Az egész éves munkaért nagy dicséret illeti a CSAPATOT, és azért mert szinte mindig a tudásuk legjavát adták.

Pihenéssel teli nyarat és sok sikert kívánok a srácoknak a jövő évre az U14-es korosztályban.