Nagy küzdelem után megérdemelt a győzelem!

Nem fenyegette semmi a biztos második helyünket, ám ha el akarjuk érni céljainkat, szeretnénk megszerezni a nyugati csoport első helyét le kellett győznünk a Baját . A vendégeknek égető szüksége lett volna a győzelemre, hiszen a mezőny nagyon szoros a 3. helytől a 8-ig csupán egy győzelem a különbség. Az egész mérkőzésen nagy nyomás alatt játszott mindkét csapat, ami meg is látszott. Kemény összecsapások végigkísérték a mérkőzést. Rengeteg hiba tarkította a játékunkat. Szépen kidolgozott helyzetek végén legtöbbször mikor már a legkönnyebb rész volt hátra elhibáztunk pár támadást, ami miatt szorosan tapadt ránk a vendégcsapat. A különbséget ezúttal Lukács jelentette, aki remek napot fogott ki és 7 hárompontosa mindig jókor landolt a gyűrűben. A kilátogató szurkolók is kivették a részüket, hiszen egyes megmozdulásoknál a szokásosabbnál is hangosabban adtak hangot véleményüknek. Összességében küzdelmes mérkőzésen rendkívül fontos győzelem született, ami az előttünk lévő 2 hét szempontjából is fontos.

Szombaton 17.00-kor idegenben vívunk nagy csatát az MTK ellen, ami nagy valószínűséggel eldönti a nyugati csoport első helyét, hiszen egy esetleges győzelemmel lépéselőnybe kerülünk aktuális ellenfelünkkel szemben. Akinek lesz rá lehetősége kísérjen el minket!

Metal-Work Bonyhádi KSE – Bajai Bácska FKE 95-84

Bonyhád:, Gébert Attila 8/6 , Lukács Attila 27/21, Illés Máté 19/9, Hegedűs Attila 10, Tömösváry Máté 12. Csere: Kovács Balázs 2 Baki Sándor 2, Rutkai Péter 9, Jilling László 6 , Fetzer Naximilián – , Verli Róbert – , Gébert Zs – ,

HAJRÁ BONYHÁD!