Holnap az Oroszlány lesz az ellenfél

Holnap az Oroszlány lesz az ellenfél!

A 4. fordulóban az Oroszlány csapatát látjuk vendégül. Az ismét NBI/A csoportba igyekvő és ennek érdekében sok pénzt megmozgató klub az eltelt három forduló során 2-1-es mutatóval áll. Legutóbb a Vasas csapatától szenvedtek vereséget hazai pályán. A vendég ultrák is a csapattal érkeznek, egy 30 fős kontingens buzdítja majd csapatát.

Szeretnénk megkérni minden kedves szurkolónkat, hogy mindenféle síppal-dobbal érkezzenek a mérkőzésre, hogy túl tudjuk harsogni a b csoport egyik leghangosabb b közepét.

A kezdo5.hu a következőképpen harangozta be a mérkőzést, melynek nem minden mondatával, de konklúziójával mi is egyetértünk. Lássuk: A bajnoki cím védője és az arra törő gárda összecsapása. Odahaza eddigi egyetlen fellépését sikerrel abszolválta a Bonyhád, a TF ellen aratott győzelemmel jelezte, hogy a veszprémi zakó csak apró kisiklás volt, még a legutóbbi, bajai vereség ellenére is. Az Oroszlány nem is könnyű helyzetben látogat hozzájuk, miután a Vasas elvette otthoni veretlenségüket, a tolnaiaknál javítani pedig több mint embert próbáló feladat. A nagybetűs csapatmunka szólhat inkább a bonyhádiak mellett, a játékoskereteket tekintve az OSE-t erősebbnek vélem, nehéz tippelni, de a címvédőnek megszavazom a bizalmat odahaza.

Hajrá Bonyhád!

 

Forrás: kezdo5.hu