5 kérdés 5 válasz Braun Bencétől

1) Miért döntöttél a klubváltás mellett? Milyen szempontok alapján hoztad meg a döntésed?

Fejlődni szeretnék és itt Bonyhádon mindent biztosít ehhez a klub és az edzők. Nyolc éves korom óta kosarazom, 1-1 évet töltöttem Pakson és Kecskeméten, úgy érzem szükségem volt a váltásra!

 

2) Milyen célokkal érkeztél Bonyhádra?

Keményen edzek és dolgozom, ez most a legfontosabb az életemben. A célom, hogy megmutassam, mire vagyok képes magamért és a csapatomért.

 

3) Mennyire időre tervezed elkötelezni magad a völgységi egyesülethez? Mik a hosszú távú terveid?

Nem váltogatom évente a klubokat, szeretnék egyik meghatározó játékosa lenni a csapatnak és ehhez azért idő kell. Szüleim mindig mellettem álltak, akkor is, amikor sérüléssel bajlódtam vagy hullámvölgyben voltam. Szeretném, ha most nagyon büszkék lennének rám és a csapatomra.

 

4) Milyen poszton számíthat rád elsősorban Rutkai Péter vezetőedző, illetve milyen szerepet fogsz betölteni a csapatnál?

Elsősorban 2-3-as poszton és védekezésben, de erősebb, dinamikusabb, robbanékonyabb játékos akarok lenni, aki bárhol, bármikor bevethető.

 

5) Mit gondolsz milyen eredményt érhet el ez a megfiatalított bonyhádi csapat a most következő szezonban?

Keményen dolgozunk Rutkai Péter vezetőedző irányítása alatt. Jó a csapat, jók az edzések és célunk, hogy feljussunk az NB/I A csoportba, hogy bajnokcsapat legyünk. Hiszem, hogy képesek vagyunk rá.