Bemutatkozik Dávid Róbert

Bonyhádról indulva, egy kis paksi kitérővel most visszatért hozzánk. Reménykedünk benne, hogy a többi fiatal bonyhádi játékossal együtt, sokat tesz majd hozzá a sikerekhez. Lássuk, hogyan válaszolt kérdéseinkre.

 

1) Miért döntöttél a klubváltás mellett? Milyen szempontok alapján hoztad meg a döntésed?

Bonyhádiként régóta szerettem volna az itteni felnőtt csapatban játszani. Nagyon tetszik az itteni meccsek hangulata, emellett sok csapattársamat ismertem mielőtt csapatot váltottam és ők is bíztattak, hogy jó döntést fogok hozni. Nem utolsó sorban pedig Pécsen fogom folytatni tanulmányaimat, így ebből a szempontból is kedvező volt ez a lehetőség.

 

2) Milyen célokkal érkeztél Bonyhádra?

Az elsődleges célom, hogy fejlődjek és tapasztalatokat szerezzek az idősebb és rutinos játékosoktól. Később pedig szeretnék egy fontos játékosa lenni a bonyhádi csapatnak.

 

3) Mennyire időre tervezed elkötelezni magad a völgységi egyesülethez? Mik a hosszú távú terveid?

Bonyhádiként hosszú távon tervezek a csapatnál maradni. Jelenleg első sorban fejlődni szeretnék, mivel most kerültem fel először egy felnőtt csapathoz. A jövőben pedig szeretnék egy fontosabb játékosa lenni a bonyhádi csapatnak.

 

4) Milyen poszton számíthat rád elsősorban Rutkai Péter vezetőedző, illetve milyen szerepet fogsz betölteni a csapatnál?

Leginkább magas posztokon érzem jól magam. Mint a csapat legfiatalabb játékosa nem számítok sok játékpercre, de ezt az elkövetkezendő évek során szeretném feljebb tornászni. Addig is tanulhatok az idősebbektől.

 

5) Mit gondolsz milyen eredményt érhet el ez a megfiatalított bonyhádi csapat a most következő szezonban?

Véleményem szerint nem feltétlen probléma, hogy fiatal keretünk van, hiszem, hogy így pörgősebb játékot tudunk játszani, amivel meg tudjuk lepni az ellenfeleinket.