5 kérdés 5 válasz Sinisa Ugrinictől

1) Miért döntöttél a klubváltás mellett? Milyen szempontok alapján hoztad meg a döntésed?

Belgrádban születtem és ott éltem sokáig, de a középiskolát Budapesten fejeztem be, az utolsó egy évben Belgrádban éltem. Amikor lehetőséget kaptam, hogy Bonyhádra jöjjek boldog voltam, szeretek itt élni. Tetszik az ország az emberek, néztem az interneten a csapatot és úgy láttam, hogy itt fejlődhetek es segíthetek a csapatnak.

 

2) Milyen célokkal érkeztél Bonyhádra?

A célom, hogy mint sportoló fejlődjek, és hogy a csapatnak a maximumot nyújtsam. Örülök, hogy fiatal a csapat remélem hamar beilleszkedek a csapatba. A célom, hogy segítsek a csapatnak, fontos része legyek a csapatnak és annyit fejlődjek amennyit csak tudok.

 

3) Mennyire időre tervezed elkötelezni magad a völgységi egyesülethez? Mik a hosszú távú terveid?

Amíg a csapat elégedett velem en szeretnék maradni. A tervem pedig az, hogy minél jobban játsszak, sokat fejlődjek fizikailag és mentálisan egyaránt. Hmmmm és a terveim? Mint minden sportolónak a válogatott.

 

4) Milyen poszton számíthat rád elsősorban Rutkai Péter vezetőedző, illetve milyen szerepet fogsz betölteni a csapatnál?

Az irányító szerepében érzem magam a legotthonosabban, de a többit az edzőre bízom.

 

5) Mit gondolsz milyen eredményt érhet el ez a megfiatalított bonyhádi csapat a most következő szezonban?

Nem ismerem annyira még jól a csapatot, hiszen csak augusztus közepén érkeztem a belgrádi tanulmányaim miatt. Én ki fogom hozni magamból a maximumot, és ha a csapattársaim is ezt fogják tenni, akkor bízom benne, hogy a bajnoki címért leszünk versenyben.